Sisteme de cosuri

------------------

Alegerea unui cos de fum de calitate certificate nu doar va asigura un randament crescut al centralelor, sobelor sau semineelor insa este necesar pentru siguranta casei tale.

Cosurile de fum TONA cu o istorie de peste 125 de ani, sunt unii dintre principalii furnizori de cosuri de fum din Europa. Cu o dezvoltare continua a produselor, TONA introduce pe piata din Romania:
cosul de fum ceramic economicinteligent si eficient!
 
 
Economic: evacueaza gazele arse fara pierderi de caldura si energie si creeaza conditii bune de presiune pentru utilizarea optima a energiei rezultate din combustibiliul ars.


Inteligent: tubulatura de 500 mm si 1000 mm ofera sistemului o stabilitate mai mare, dar si costuri scazute la achizitie si montaj.


Eficient: cu diametre pornind de la 120 mm, cosul de fum nu va fi niciodata supradimensionat.

Montaj cosuri de fum

Experienta, de peste 10 ani, a echipei Energie Spars Systeme in montarea cosurilor de fum, pregatirea si specializarea continua a personalului, rigurozitatea controlului calitatii montajului; sunt doar cateva dintre caracteristicile care ne fac sa fim printre cele mai experimentate si cautate echipe din Sibiu si nu numai.

De asemenea, echipa Energie Spar Systeme este membru certificat in cadrul ASFOCH (Asociatia Hornarilor, Constructorilor de Cosuri de Fum si Seminee.
Cere o oferta!

Lucrari din portofoliul nostru

Vezi portofoliu

Sisteme de economisire a energiei

arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram