Energie Spar Systeme

Sisteme de economisire a energiei

+4 0736 361 892
office@energiesparsysteme.ro

Sisteme de coșuri

Toți ceilalți sunt mai ieftini, … dar noi ne mândrim cu asta!

Accentul  azi, se pune azi pe eficienta, siguranta a fost intotdeuna o prioritate, durabilitatea unui produs ne reduce costurile pe termen lung, de aceea noi am ales cosurile de fum fara compromisuri.

TONA – GERMANIA si METALOTERM – OLANDA

sunt unele din cele mai prestigioase nume in domeniul cosurilor de fum din Europa.

Metaloterm are cosuri din otel inoxidabil cu garantie de 30 ani, lucru foarte rar intalnit sau deloc la ceilalti producatori.

Tona produce cosuri ceramice triplustrat de peste 125 ani , exclusiv in Germania si are rezistenta la 600 grade Celsius. Acestea si multe alte aspecte, fac din cei 2 producatori, alegerea perfecta.

MONTAJ COSURI DE  FUM

Un cos de fum de foarte buna calitate, fara un montaj absolut perfect, nu isi merita banii. De aceea noi am investit in stocuri, in spatii de depozitare, in mijloace logistice, dar mai ales in oameni.

Experienta noastra de peste 10 ani in montarea cosurilor de fum, investirea permanenta in pregatirea echipelor noastre, rigurozitatea controlului calitatii montajului , ne-au facut ceea ce suntem azi, echipa preferata in Sibiu si nu numai in montarea cosurilor de fum.

Lucrări din portofoliul nostru

Vezi portofoliu
Tona

Sisteme de economisire a energiei

envelope-ophoneglobemap-signsarrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram