Energie Spar Systeme

Sisteme de economisire a energiei

+4 0736 361 892
office@energiesparsysteme.ro

Şeminee şi termoşeminee

Toți ceilalți sunt mai ieftini, … dar noi ne mândrim cu asta!
Șemineele transforma casele în “ Acasă “.

Șeminee Norvegiene

Șeminee Moderne

Toate semineele au cateva parti distincte: cosul de fum, focarul si imbracamintea semineului, care este partea decorativa, parte care mai contine si grilele de convectie a aerului cald.Intre focar si cosul de fum mai exista si o legatura, numita racord la cosul de fum. Majoritatea semineelor sunt dotate si cu asa numitele prize de aer proaspat pentru combustie si optional , mai pot fi dotate si cu un sistem de tubulaturi care conduce aerul cald spre zone, spatii mai indepartate de camera unde se afla pozitionat semineul.

Pe scurt putem spune ca imbracamintea semineului este responsabila , in princioal cu partea estetica, dar are si o componenta importanta , siguranta si de aceea se construieste din materiale specilaizate , cu rezistente la foc si la temperature ridicate.
Cosul de fum este responsabil in principal pentru buna eliminarea a gazelor arse, este foarte important sa fie durabil si etans, bine izolat pentru a reduce condensul si dotat cu colector de condens, usita de vizitare si racord special pentru legatura la generatorul de caldura.
Inima semineului este focarul, camera de ardere. Indiferent cat de frumoasa ar fi imbracamintea unui semineu, daca focarul nu arde frumos, afuma, se murdareste geamul, usa se deschide greu sau foarte greu, nu are eficienta, nu arde echilibrat si nu este fiabil, nu se dovedeste rezistent in timp, toate celelalte eforturi au fost in zadar, nu te vei putea bucura de semineul mult visat deloc sau mult prea putin si de obicei cu investitii insemnate.
De aceea noi la seminee am ales focarele liderului absolut din Europa, producatorul german Spartherm, ca prima optiune si pentru atunci cand bugetul nu permite excelenta , am adaugat in portofoliul nostru si alti cativa producatori cu renume din Europa, dar nu la fel de puternici, completi ca si gama de produse si cu un nume atat de mare cum este Spartherm, insa cu rezultate remarcabile , fiecare pe nisa sa .
INFORMATII

Montaj seminee

Echipele noastre executa orice tip de semineu, de orice forma, dimensiune, indiferent de gustul fiecaruia, din materialele cele mai sigure , produse in Danemarca. Avem pe stoc permanent zeci de modele de focare, care pot fi vazute in showroomurile noastre sau ale partenerilor nostri din tara.
Contact
Semineu orice forma
95%
Stoc permanent
99%
Diversitate
67%
Altele
54%

Lucrări din portofoliul nostru

Vezi portofoliul
Tona

Sisteme de economisire a energiei

envelope-ophonemap-signsarrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram