Seminee si termoseminee

------------------
Semineele transforma casele in “ Acasa “.
Folosite atat in scop decorativ cat si pentru incalzire, semineele reprezinta un element tot mai utilizat in amenajarea locuintelor. Indiferent de pozitionare acestea creaza o atmosfera calda, eleganta si devin cu usurinta, elementul central al incaperii.
Componentele esentiale, care sunt comune tuturor tipurilor de seminee, sunt cosul de fum, focarul si imbracamintea semineului sau partea decorativa.
Imbracamintea semineului pe langa partea estetica pe care o reprezinta are si rolul de a mentine siguranta, motiv pentru care este construita din materiale speciale, rezistente bineinteles la expunerea directa la foc.
Cosul de fum asigura in principal buna eliminare a gazelor arse, motiv pentru care este foarte important ca acesta sa fie durabil, bine izolat si dotat cu toate elementele necesare pentru o functionalitate adecvata.
Inima semineului sau focarul (camera de ardere), este elementul esential al unui semineu fiind direct raspunzator de fiabilitatea, eficienta si rezistenta, dar bineinteles si de partea vizuala a acestuia. 
INFORMATII

Montaj seminee

Cu o activitate de peste 20 de ani in domeniu, am optat intotdeauna pentru vanzarea de seminee de cea mai inalta calitate, astfel am ales sa devenim partenerii brandului german Spartherm, care este liderul in materie de seminee din Europa.
Contact
Semineu orice forma
95%
Stoc permanent
99%
Diversitate
67%
Altele
54%

Lucrari din portofoliul nostru

Vezi portofoliul
Tona

Sisteme de economisire a energiei

arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram