Sape lichide

------------------
Sape lichide din ipsos

- Efect de autonivelare
- Suprafata perfect plana
- Potrivite pentru incalzire in pardoseala
Sapele sunt parti ale constructiilor care fac trecerea de la structura casei, catre finisajele pardoselilor.
Rolul sapelor este de a indrepta neplaneitatile, iar daca sunt aplicate direct pe placa de beton, fac corp comun cu aceasta si preiau tensiunile din placa, de aceea ideal este ca sapele sa fie aplicate pe un strat de separatie sau pe straturi de termo si fonoizolatie.
Sapele din ipsos si-au dovedit fiabilitatea de-a lungul anilor si au devenit prima alegere pentru specialistii din domeniu. Acest material de constructie sigur si prietenos cu mediul, creeaza fundatia unui trai sanatos. Sapele din ipsos sunt stabile si ferite de orice contractare nedorita.
Transferul termic al acestui tip de sapa este cu cel putin 35% mai bun fata de o sapa clasica. Densitatea este maxima, neavand bule de aer si deoarece este fluida la aplicare, imbraca tevile perfect si ramane cu acestea in contact pe toata suprafata asigurand un randament termic maxim.

Pret 15 euro / sac (consum 2.2 - 2.5 /mp2).
TVA inclus. 
Procesul de turnare al sapei este inclus. 
Suprafata  de minim 100mp. 

Cere o ofera!


Multumita proprietatilor de conductie termica excelente, sapele din ipsos sunt ideale pentru o incalzire eficienta in pardoseala. Acestea combina perfect confortul cu reducerea costurilor. acoperind perfect tevile de incalzire in pardoseala si, conducand la o distribuire mai rapida si mai echilibrata a caldurii pe intreaga suprafata a pardoselii.

Vezi catalog PDF

Lucrari din portofoliul nostru

Vezi portofoliu

Sisteme de economisire a energiei

arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram