Parchet masiv si stratificat

------------------
Parchetul din lemn masiv si stratificat – perfectiunea naturii in pardoseli cu rafinament

Lemnul este un element de constructie si finisaj puternic dar si elegant, care ofera garantia durabilitatii cu un rafinament care va ramane in trenduri odata cu trecerea timpului, motiv pentru care este preferat de arhitecti, designeri dar bineinteles si de beneficiari. Inainte de a selecta din varietatea de esente de lemn autohtone sau exotice, trebuie luata initial decizia alegerii unui parchet din lemn masiv sau a unui parchet stratificat.

Parchetul masiv este format din bucati de lemn construite pentru o imbinare uniforma pe diferite suprafete. Esentele folosite in cazul parchetului masiv sunt mai dure, pentru rezistenta presiunii la traficul intens.
Parchetul stratificat este format din suprapunerea unui strat de lemn masiv de diferite dimensiuni peste mai multe straturi tehnice dispuse perpendicular. Esentele folosite sunt variate si exista posibilitatea alegerii clasei de finisaj dorite, de la un aspect natural, unde sunt pastrate nodurile si fisurile existente, pana la cel foarte finisat unde imperfectiunile lemnului sunt eliminate. Finisajul se obtine prin utilizarea unor uleiuri UV, acrilice sau pe baza de apa, pentru a sublinia frumusetea lemnului, a pastra naturaletea acestuia dar si pentru a facilita intretinerea zilnica a acestuia. Gama de culori este una variata de la cele mai simple nuante pana la combinatii de culori
extravagante. Montajul parchetului din lemn masiv si stratificat este foarte important, motiv pentru care echipa Energie Spar Systeme se specializeaza permanent de peste 20 de ani, pentru a asigura servicii profesionale de cea mai inalta calitate.
Experienta indelungata in montarea si intretinerea parchetului ne-a convins in colaborarea si recomandarea produselor partenerilor nostri pentru lipirea, tratarea stratului suport dar si intretinerea parchetului, solutii oferite de catre brandul intalian Vermeister. Vermeister a inteles importanta si nevoia din ce in ce mai acuta de a crea lacuri si uleiuri care nu polueaza si nu dauneaza sanatatii. Astfel Vermeister este prima companie italiana care a obtinut certificarea EC1 si a devenit unul dintre brandurile leader in domeniul produselor destinate parchetului de lemn.

Lucrari din portofoliul nostru

Vezi portofoliu
Tona

Sisteme de economisire a energiei

arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram