Parchet masiv si stratificat

------------------
Parchetul din lemn masiv si stratificat – perfectiunea naturii in pardoseli cu rafinament

Lemnul este un element de constructie si finisaj puternic dar si elegant, care ofera garantia durabilitatii cu un rafinament care va ramane in trenduri odata cu trecerea timpului, motiv pentru care este preferat de arhitecti, designeri dar bineinteles si de beneficiari. Inainte de a selecta din varietatea de esente de lemn autohtone sau exotice, trebuie luata initial decizia alegerii unui parchet din lemn masiv sau a unui parchet stratificat.

Parchetul masiv este format din bucati de lemn construite pentru o imbinare uniforma pe diferite suprafete. Esentele folosite in cazul parchetului masiv sunt mai dure, pentru rezistenta presiunii la traficul intens.
Parchetul stratificat este format din suprapunerea unui strat de lemn masiv de diferite dimensiuni peste mai multe straturi tehnice dispuse perpendicular. Esentele folosite sunt variate si exista posibilitatea alegerii clasei de finisaj dorite, de la un aspect natural, unde sunt pastrate nodurile si fisurile existente, pana la cel foarte finisat unde imperfectiunile lemnului sunt eliminate. Finisajul se obtine prin utilizarea unor uleiuri UV, acrilice sau pe baza de apa, pentru a sublinia frumusetea lemnului, a pastra naturaletea acestuia dar si pentru a facilita intretinerea zilnica a acestuia. Gama de culori este una variata de la cele mai simple nuante pana la combinatii de culori
extravagante. Montajul parchetului din lemn masiv si stratificat este foarte important, motiv pentru care echipa Energie Spar Systeme se specializeaza permanent de peste 20 de ani, pentru a asigura servicii profesionale de cea mai inalta calitate.


Cere o oferta!
Experienta indelungata in montarea si intretinerea parchetului ne-a convins in colaborarea si recomandarea produselor partenerilor nostri pentru lipirea, tratarea stratului suport dar si intretinerea parchetului, solutii oferite de catre brandul intalian Vermeister. Vermeister a inteles importanta si nevoia din ce in ce mai acuta de a crea lacuri si uleiuri care nu polueaza si nu dauneaza sanatatii. Astfel Vermeister este prima companie italiana care a obtinut certificarea EC1 si a devenit unul dintre brandurile leader in domeniul produselor destinate parchetului de lemn.

Produse Vermeister disponibile

VerMeister Polifoam 500g

Rasina poliuretanica monocomponenta, fara solventi, cu intarire la umiditate, cu dilatare pentru lipirea placilor care nu sunt perfect ancorate pe suport. Caracteristica de expansiune permite produsului sa patrunda in cavitatile dintre sapa si lemn, dand nastere unei legaturi tenace, de lunga durata si eliminand „sunetul de vid” enervant.


Pret 65 Lei +TVA
VerMeister Detergent Neutru 1l

Lichid concentrat cu actiune detergenta ridicata si dezvoltare scazuta a spumei; potrivit pentru curatarea fara clatire a diverse suprafete, cum ar fi: podele din lemn vopsit, teracota,
marmura, ceramica etc.


Pret 52 Lei +TVA
VerMeister Idronet 1l 

Detergent parfumat cu auto-lustruire pe baza de detergenti si esente parfumate emulsionate in apa. IDRONET efectueaza o actiune dubla: detergent impotriva murdariei si revigoreaza, pentru a imbunatati finisajul original. Permite curatarea si protectia tuturor tipurilor de parchet lacuit, inclusiv a celor finisate cu vopsele pe baza de apa.


Pret 52 Lei +TVA
VerMeister Oil Care 1l

Este o emulsie de ceruri, uleiuri naturale, uleiuri modificate si aditivi speciali anti-UV pentru intretinerea pardoselilor exterioare tratate cu DECK.OIL - DECK.OIL STRONG - ZERO DECK, sau in interior cu gama WOIL (PROOIL / FIXOIL ).

Fara cobalt si metiletilcetoxima. Componenta uleioasa a OIL.CARE repara uleiul de tratament degradat prin expunerea la agenti atmosferici si patrunde in lemn, protejandu-l in profunzime, ceara hidrofuga impiedica patrunderea apei in porozitatea lemnului, in timp ce aditivii anti-UV intarzie degradarea lignina. 

OIL.CARE este potrivit si pentru protectia pardoselilor interioare din lemn tratate cu ulei si a tuturor obiectelor din lemn tratate cu produse de impregnare, atat in ​​interior, cat si in exterior (mobilier de gradina, pereti din lemn, grinzi de gard ...). Adecvat in special ca tratament de protectie pentru WPC.

Pret 81 Lei +TVA
VerMeister Fix Oil 3l

Este un tratament de finisare pe bază de uleiuri și ceruri naturale pentru pardoseli, mobilier și lemn. Aplicat după grundul de protecție Pro.Oil colorat sau natural, protejează lemnul de apă și alte substanțe de uz zilnic (cafea, alcool ...), prevenind colorarea permanentă.

Utilizarea Fix.Oil crește rezistența la abraziune a pardoselilor unse.


Pret 346 Lei +TVA
VerMeister Pro Oil 3l

Produs pe baza de uleiuri vegetale formulat pentru protejarea pardoselilor din lemn. Patrunde adanc in jos, scotand in evidenta netezimea si caldura caracteristice ale lemnului, evidentiind in acelasi timp bobul. Disponibil in versiunea neutra (Pro.Oil) si in versiunea colorata (Pro.Oil Color).


Pret 346 Lei +TVA
VerMeister Color Oil 1l

Produs pe baza de uleiuri vegetale modificate concepute pentru a colora pardoselile din lemn de interior. Usor de utilizat, coloreaza pardoselile din lemn in mod egal. Potrivit pentru toate tipurile de lemn, desi produce cele mai bune rezultate si este recomandat pentru aceasta utilizare pe lemnele cu cereale mari, cum ar fi stejarul, zada, castanul, etc.

 Disponibil in diferite nuante care pot fi amestecate impreuna in orice proportie, facand gama de culori practic nelimitata.

Pret 215 Lei +TVA
VerMeister Oil Plus 30 5l

Datorita utilizarii rasinilor de ultima generatie, a ajutoarelor de procesare si a agentilor de uscare speciali, Oil Plus a reusit sa obtina o rezistenta exceptionala la abraziune si zgarieturi. 

Produsul se distinge prin usurinta sa de aplicare si timpul lung de lucru. Este o alternativa demna la finisarea pardoselilor cu ulei, oferind pardoselilor o protectie excelenta si nu necesita intretinere zilnica frecventa.

Pret 378 Lei +TVA
VerMeister Samanta A+B 5+5l

Lac bicomponent poliuretanic de inalta rezistenta lucios pentru parchet. Recomandat pentru acoperirea podelelor din lemn, inclusiv in spatii cu trafic pietonal semnificativ datorita nivelului ridicat de reziduuri uscate si rezistentei mecanice crescute a filmului de lac.

Cu proprietatile sale excelente de curgere, SAMANTA este extrem de potrivit pentru aplicarea la temperaturi ridicate in anotimpurile calduroase, deoarece are un timp de uscare lung. Acest lucru ne permite sa garantam cea mai inalta calitate a acoperirii in conditii in care utilizarea altor lacuri este extrem de dificila.

Pret 700 Lei +TVA
VerMeister Idro 2k A+B 5+0.5l

Un lac poliuretanic cu doua componente pe baza de apa.

In versiunea „efect de lemn natural”, IDRO 2K produce un aspect natural al pardoselilor, impreuna cu o uniformitate si curatenie comparabile cu rezultatele obtinute cu cicluri de impregnare cu ulei si / sau ceara. IDRO 2K combina calitatile de rezistenta la abraziune si la urmele de cauciuc realizate pana acum de produsele pe baza de apa, astfel incat este chiar recomandat pentru utilizarea pe pardoseli grele (in saloane, magazine etc.).

Daca este aplicat direct fara un sigiliu, lumineaza culoarea lemnului destul de considerabil, fara a duce la ingalbenirea in timp.


Pret 735 Lei +TVA
VerMeister ZeroMono 12 kg

Adeziv monocomponent termoizolant termoizolant care nu contine apa, solventi, izocianati, compusi epoxidici sau amino si din acest motiv nu poarta avertismente sau simboluri pentru sanatate sau risc.

Clasificarea EC1 PLUS certifica emisiile foarte scazute de compusi organici volatili atat la aplicarea cat si odata ce pardoseala este in uz. Fiind certificat EMICODE EC1PLUS, ZEROMONO poate solicita acordarea creditului EQ pentru calitate mediului interior - Material cu emisii reduse al noului standard international de certificare LEED v4.


Pret 450 Lei +TVA

Lucrari din portofoliul nostru

Vezi portofoliu

Sisteme de economisire a energiei

arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram