Energie Spar Systeme

Sisteme de economisire a energiei

+4 0736 361 892
office@energiesparsysteme.ro

Parchet masiv şi stratificat

Toți ceilalți sunt mai ieftini, … dar noi ne mândrim cu asta!

Eleganta parchetului este una inegalabila, lemnul fiind un element de constructie si finisaj durabil, cald, magnific! Exista multe produse care imita textura , culoarea lemnului, insa parchetul din lemn masiv sau stratificat este cel de care se indragosteste orice designer, architect sau beneficiar!

Ca in orice domeniu, piata parchetului este foarte vasta , propunand esente de lemne exotice, dar si variante autohtone.

Finisajul parchetului poate fi foarte simplu , obtinut prin acoperirea lemnului cu straturi successive de lacuri pe baza de apa, rasini poliuratenice, acrilice sau cu produse pe baza de uleiuri. Pot fi culori simple , dar in acelasi timp se pot alege combinatii de culori foarte extravagante!

In orice varianta, lemnul autentic ramane lemn si investitia intr-un parchet de calitate ridica mult valoare unui imobil.

Insa un parchet de un asemnea rafinament si bun gust , fara montajul perfect, nu inseamna decat o mare risipa de bani. Mai devreme sau mai tarziu, veti regreta o alegere gresita in ceea ce priveste montatorul de parchet!

Pe langa cea mai variata gama de parchet de stejar posibila, oferim si un montaj exemplar, impreuna cu profesionalismul echipei noastre care face acesta meserie de peste 20 ani la cel mai inalt nivel.

Toate acestea sunt posibile bineinteles si cu produsele pentru lipire a parchetului  si tratarea a stratului suport, dar si a produselor de intretinere , oferite de binecunoscutul producator Italian, Vermeister !

Lucrări din portofoliul nostru

Vezi portofoliu
Tona

Sisteme de economisire a energiei

envelope-ophonemap-signsarrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram