Instalatii termice si sanitare

------------------
Sistemele de instalatii si de incalzire sunt primordiale in finisarea unei locuinte, motiv pentru care este absolut necesara montarea unor echipamente de calitate.

Echipa Energie Spars Systeme asigura respectarea parametrilor tehnici proiectati, utilizarea unor produse de cea mai inalta calitate, incadrarea in bugetul proiectului, respectarea termenelor de predare, coordonarea principalelor resurse utilizate si finalizarea proiectelor la cele mai inalte standarde internationale de calitate.
Infiintata in Mainburg, Germania in anul 1963 de catre Anton Wolf, compania Wolf s-a dezvoltat de-a lungul timpului datorita calitatii produselor de incalzire Wolf, si astfel si-a consolidate pozitia pe piata de profil, avansand in topul preferintelor clientilor la nivel national si international.

Producatorul Wolf ne asigura toata gama de echipamente de incalzire, centrale pe gaz, centrale pe motorina, pompe de caldura de toate tipurile, panouri solare, stocatoare de energie, aerisiri automate cu recuperare de caldura etc.

Pozitia in topul preferintelor clientilor este pastrata prin propunerile inovative prezentate periodic si preocuparea continua de evolutie si imbunatatire a produselor comercializate.Producatorul Wolf ne asigura toata gama de echipamente de incalzire, centrale pe gaz, centrale pe motorina, pompe de caldura de toate tipurile, panouri solare, stocatoare de energie, aerisiri automate cu recuperare de caldura etc.

Pozitia in topul preferintelor clientilor este pastrata prin propunerile inovative prezentate periodic si preocuparea continua de evolutie si imbunatatire a produselor comercializate.

Roth este un producator german de sisteme energetice si sanitare distribuite in intreaga lume, precum: sisteme de incalzire in pardoseala, rezervoare de stocare a caldurii, panouri solare, sisteme de tevi, rigole si cabine de dus, dar si alte produse.

Datorita experientei acumulate in diverse domenii: apa, energie si materiale plastice, vin pe piata cu cele mai optime, interdisciplinare si integrate solutii. Dezvoltarea permanenta, tehnologiile de varf dar si solutiile inovatoare si ecologice pentru industrie si cladiri, produc performante economice.

Cere o oferta!
Accesoriile necesare pentru asigurarea unei lucrari de calitate si anume, tevile pentru incalzirea in pardoseala, fitinguri, pompe etc sunt furnizate de asemenea de catre o companie germana, Weinmann und Schantz, companie cu traditie in domeniul instalatiilor.

Produse disponibile

Centrala termica in condensare FGB – 24

Design-ul camerei de ardere este optimizat pentru o ardere foarte curata si un interval de modulare efi cienta (pana la 1: 6), la presiuni de gaz foarte scazute. Controller-ul incorporat suporta compensarea pentru vreme (cu sensor extern ca accesoriu), este compatibil cu toate comenzile Wolf, permite integrarea solara si ofera conectivitate la internet prin intermediul browser-ului sau aplicatiilor iOS/ Android ( cu iSM7e ca accesoriu). Display-ul mare cu o interfata prietenoasa prezinta toate datele importante si este foarte simplu si usor de utilizat. Debitul mare de apa calda menajera, cu un interval de draw-off de la numai 2 l/min pana la 12 l/min, impreuna cu o functie de pornire rapida si o adaptare a temperaturii de mare viteza, asigura intotdeauna temperatura apei calde la nivelul maxim de confort.


Beneficiile pentru utilizator:
• eficienta mare
• costuri de operare reduse
• design minimalist
• temperaturi constante ale apei calde
• dimensiuni compacte
• interfata de utilizare simpla materiale robuste si durabile
• echipament realizat la standarde de calitate mare
• interval de modulatie pana la 1:6

Greutate 27 kg
Dimensiuni 408 × 310 × 650 cm
Brand Wolf

Centrala termica in condensare FGB – K24

Design-ul camerei de ardere este optimizat pentru o ardere foarte curata si un interval de modulare efi cienta (pana la 1: 6), la presiuni de gaz foarte scazute. Controller-ul incorporat suporta compensarea pentru vreme (cu sensor extern ca accesoriu), este compatibil cu toate comenzile Wolf, permite integrarea solara si ofera conectivitate la internet prin intermediul browser-ului sau aplicatiilor iOS/ Android ( cu iSM7e ca accesoriu).

Display-ul mare cu o interfata prietenoasa prezinta toate datele importante si este foarte simplu si usor de utilizat. Debitul mare de apa calda menajera, cu un interval de draw-off de la numai 2 l/min pana la 12 l/min, impreuna cu o functie de pornire rapida si o adaptare a temperaturii de mare viteza, asigura intotdeauna temperatura apei calde la nivelul maxim de confort.
Beneficiile pentru utilizator:
• eficienta mare
• costuri de operare reduse
• design minimalist
• temperaturi constante ale apei calde
• dimensiuni compacte
• interfata de utilizare simpla materiale robuste si durabile
• echipament realizat la standarde de calitate mare
• interval de modulatie pana la 1:6

Greutate 27 kg
Dimensiuni 408 × 310 × 650 cm

Centrala termica Wolf CSZ 2 24/300R

Sistemul modular cuprinde: centrala termica in condensare CGB-2, modul de programare BM-2, boiler solar, pompa solara de inalta eficienta, controler solar SM-2, vas de expansiune de 25l si un vas pentru colectarea fluidului solar.Boilerul solar are o capacitate de 300 l, care este suficienta pentru a primi energie de la 3 colectori pentru un spatiu de locuit de 150 mp;

Sistemul CSZ 2 se remarca prin randament solar ridicat, silentiozitate si dimensiuni compacte, accesibilitate excelenta la toate componentele pentru operare si service din fata, oferind o multime de optiuni de amplasare in locuinta.
Combinatia perfecta gaz-solar – pentru ca Soarele te ajuta sa economisesti. Sistemul CSZ-2 este dezvoltat si echipat in conformitate cu conceptul de eficienta prin condensare. 

Ca urmare, CSZ-2 poate acoperi pana la 60% din prepararea apei calde menajere cu energie solara, ceea ce face ca sistemul sa fie solutia perfecta acolo unde se doreste economie si confort la un nivel ridicat.
Noul modul de programare permite ca intregul sistem sa fie controlat si analizat, de exemplu, variabilele precum randamentul solar, conversia in kW ora, metri cubi de gaz natural, pot fi foarte usor calculate.

Putere nominala la 80/60 C: 23.8 kW
Putere nominala la 50/30 C: 25.8 kW
Dimensiuni (mm): 600x1013x1800
Eficienta la sarcina nominala 80/60 C: 98%
Eficienta la sarcina nominala 40/30 C: 110%
Capacitate rezervor 285 l
Consum electric maxim 17-88 W

Greutate 160 kg
Dimensiuni 600 × 635 × 1462 cm
Centrala termica Wolf CGS 2-24/150R, cu boiler incorporat

Centrala termica Wolf CGS-2-24/150R face parte din a doua generatie de centrale termice in condesare de la Wolf pentru pardoseala si se bucura de toate avantajele unei centrale termice Wolf CGB-2 dar suplimentar este echipata cu un rezervor cu tub spiralat din otel emailat de 145 litri pentru preparare apa calda menajera. 

Schimbatorul de caldura spiralat este dimensionat generos pentru o incarcare rapida.
Centrala mai are un port de comunicare pe protocolul eBus unde se poate conecta la un modul de cascadare, pana la 3 module de mixare si un modul solar. Aceste posibilitati de interconectare fac aceasta centrala termica sa fie alegerea ideala in instalatiile complexe cu mai multe grupuri de pompare si panouri solare.

Puterea arzatorului poate fi limitata si in conjunctie cu pompa de recirculare poate fi ales modul de functionare, liniar sau pe diferenta dintre temperatura de tur si retur. Controlul diferentei dintre temperatura de tur si retur ajuta la o condensare mai eficienta. Centrala termica este echipata cu o pompa modulanta cu inaltime de pompare de pana la 6 mH2O.

Centrala termica este echipata cu controller BM-2 cu afisaj LCD si sonda de temperatura exterioara. Controller-ul poate comunica cu celelalte module prin intermediul eBus si poate face compensare cu exteriorul.

Incarcarea rezervorului de apa calda menajera se realizeaza cu ajutorul unei serpentine robuste, cu suprafata generoasa de schimb de caldura pentru o incarcare rapida.

Putere calorica nominala la 80/60°C: 23.8 kW (incalzire) / 27.1 (ACM)
Putere calorica nominala la 50/30°C: 25.8 kW
Randament la sarcina nominala la 80/60°C(Hi/Hs): 98/88%
Randament la sarcina nominala la 40/30 °C (Hi/Hs): 110/99%
Consumul de energie electrica standby: 3W
Consumul de energie electrica maxim 17-62/88 W

Greutate 115 kg
Dimensiuni 600 × 635 × 1792 cm
Centrala termica Wolf CGS 2-24/200L, cu boiler incorporat

Centrala termica Wolf CGS-2-24/200L face parte din a doua generatie de centrale termice in condesare de la Wolf pentru pardoseala si se bucura de toate avantajele unei centrale termice Wolf CGB-2 dar suplimentar este echipata cu un rezervor stratificat din otel emailat, astfel boilerul de numai 90 de litri devine echivalentul unuia de 200 de litri intr-un spatiu mult mai compact, mai usor de utilizat si cu un design mult mai atractiv.
Centrala mai are un port de comunicare pe protocolul eBus unde se poate conecta la un modul de cascadare, pana la 3 module de mixare si un modul solar. Aceste posibilitati de interconectare fac aceasta centrala termica sa fie alegerea ideala in instalatiile complexe cu mai multe grupuri de pompare si panouri solare.

Puterea arzatorului poate fi limitata si in conjunctie cu pompa de recirculare poate fi ales modul de functionare, liniar sau pe diferenta dintre temperatura de tur si retur.  Centrala termica este echipata cu o pompa modulanta cu inaltime de pompare de pana la 6 mH2O. Centrala termica este echipata cu controller BM-2 cu afisaj LCD si sonda de temperatura exterioara.

Sistemul „Turbostop” determina in rezervorul stratificat o preparare mai rapida a apei calde menajere, cu prformante superioare sistemului clasic de preparare ACM cu rezervor cu tub spiralat cu 160 litri.

Putere calorica nominala la 80/60°C: 23.8 (incalzire) / 27.1 (ACM) kW
Putere calorica nominala la 50/30°C: 25.8 kW
Randament la sarcina nominala la 80/60°C(Hi/Hs): 98/88%
Randament la sarcina nominala la 40/30 °C (Hi/Hs): 110/99%
Consumul de energie electrica standby: 3W
Consumul de energie electrica maxim 17-62/135 W

Greutate 84 kg
Dimensiuni 600 × 635 × 1462 cm

Centrala termica Wolf CGW 2-24/140L, cu boiler incorporat

Centrala termica Wolf CGW-2-24/140 face parte din a doua generatie de centrale termice in condesare de la Wolf pentru montaj pe perete si se bucura de toate avantajele unei centrale termice Wolf CGB-2 dar suplimentar este echipata cu un boiler din otel inoxidabil dotat cu un sistem patentat Wolf de stratificare radiala, astfel boilerul de numai 44 de litri devine echivalentul unuia de 140 de litri intr-un spatiu mult mai compact. mai usor de utilizat si cu un design mult mai atractiv.
Centrala mai are un port de comunicare pe protocolul eBus unde se poate conecta la un modul de cascadare, pana la 3 module de mixare si un modul solar. Aceste posibilitati de interconectare fac aceasta centrala termica sa fie alegerea ideala in instalatiile complexe cu mai multe grupuri de pompare si panouri solare.

Puterea arzatorului poate fi limitata si in conjunctie cu pompa de recirculare poate fi ales modul de functionare, liniar sau pe diferenta dintre temperatura de tur si retur. Controlul diferentei dintre temperatura de tur si retur ajuta la o condensare mai eficienta.

Centrala termica este echipata cu o pompa modulanta cu inaltime de pompare de pana la 6 mH2O. Centrala termica este echipata cu controller BM-2 cu afisaj LCD si sonda de temperatura exterioara. Controller-ul poate comunica cu celelalte module prin intermediul eBus si poate face compensare cu exteriorul.

Pentru preparare apa calda menajera, Wolf CGW 2 14 100 utilizeaza sistemul „ACM Turbo”- un nou sistem de distributie al apei calde si reci in interiorul boilerului pentru disponibilitatea foarte rapida in prepararea ACM.

Putere calorica nominala la 80/60°C: 23.8/27 kW
Putere calorica nominala la 50/30°C: 25.8 kW
Randament la sarcina nominala la 40/30 °C (Hi/Hs): 110/99%:
Randament la sarcina nominala la 80/60°C(Hi/Hs): 98/88%
Consumul de energie electrica standby: 3W
Consumul de energie electrica maxim 17-62/135 W

Greutate 54 kg
Dimensiuni 800 × 378 × 790 cm
Centrala termica in condensare FGB – 35

Centrala termica in condensare FGB de la Wolf face parte din gama Function Line si ofera tot ceea ce o centrala termica in condensare avansata are nevoie. Carcasa eleganta si dimensiunea compacta ofera numeroase posibilitati de montare. 

Componentele interne sunt alese din materiale foarte rezistente si durabile, cum ar fi tevile din cupru, schimbatorul de caldura din Al/Si turnat, bloc hidraulic din poliamida armata cu fibra de sticla iar pentru versiunile combi, schimbator de caldura din otel inoxidabil pentru apa calda menajera.

Design-ul camerei de ardere este optimizat pentru o ardere foarte curata si un interval de modulare efi cienta (pana la 1: 6), la presiuni de gaz foarte scazute. Controller-ul incorporat suporta compensarea pentru vreme (cu sensor extern ca accesoriu), este compatibil cu toate comenzile Wolf, permite integrarea solara si ofera conectivitate la internet prin intermediul browser-ului sau aplicatiilor iOS/ Android ( cu iSM7e ca accesoriu).

Display-ul mare cu o interfata prietenoasa prezinta toate datele importante si este foarte simplu si usor de utilizat. Debitul mare de apa calda menajera, cu un interval de draw-off de la numai 2 l/min pana la 12 l/min, impreuna cu o functie de pornire rapida si o adaptare a temperaturii de mare viteza, asigura intotdeauna temperatura apei calde la nivelul maxim de confort caracteristic Wolf.

Beneficiile pentru utilizator:
• eficienta mare
• costuri de operare reduse
• design minimalist
• temperaturi constante ale apei calde
• dimensiuni compacte
• interfata de utilizare simpla materiale robuste si durabile
• echipament realizat la standarde de calitate mare
• interval de modulatie pana la 1:6

Centrala termica in condensare FGB – K35

Design-ul camerei de ardere este optimizat pentru o ardere foarte curata si un interval de modulare efi cienta (pana la 1: 6), la presiuni de gaz foarte scazute. Controller-ul incorporat suporta compensarea pentru vreme (cu sensor extern ca accesoriu), este compatibil cu toate comenzile Wolf, permite integrarea solara si ofera conectivitate la internet prin intermediul browser-ului sau aplicatiilor iOS/ Android ( cu iSM7e ca accesoriu).

Display-ul mare cu o interfata prietenoasa prezinta toate datele importante si este foarte simplu si usor de utilizat. Debitul mare de apa calda menajera, cu un interval de draw-off de la numai 2 l/min pana la 12 l/min, impreuna cu o functie de pornire rapida si o adaptare a temperaturii de mare viteza, asigura intotdeauna temperatura apei calde la nivelul maxim de confort.
Beneficiile pentru utilizator:
• eficienta mare
• costuri de operare reduse
• design minimalist
• temperaturi constante ale apei calde
• dimensiuni compacte
• interfata de utilizare simpla materiale robuste si durabile
• echipament realizat la standarde de calitate mare
• interval de modulatie pana la 1:6

Greutate 35 kg
Dimensiuni 408 × 308 × 720 cm
Centrala termica Wolf CGS 2-24/200L, cu boiler incorporat

Centrala termica Wolf CGS-2-24/200L face parte din a doua generatie de centrale termice in condesare de la Wolf pentru pardoseala si se bucura de toate avantajele unei centrale termice Wolf CGB-2 dar suplimentar este echipata cu un rezervor stratificat din otel emailat, astfel boilerul de numai 90 de litri devine echivalentul unuia de 200 de litri intr-un spatiu mult mai compact, mai usor de utilizat si cu un design mult mai atractiv.
Centrala mai are un port de comunicare pe protocolul eBus unde se poate conecta la un modul de cascadare, pana la 3 module de mixare si un modul solar. Aceste posibilitati de interconectare fac aceasta centrala termica sa fie alegerea ideala in instalatiile complexe cu mai multe grupuri de pompare si panouri solare.

Controlul diferentei dintre temperatura de tur si retur ajuta la o condensare mai eficienta. Centrala termica este echipata cu o pompa modulanta cu inaltime de pompare de pana la 6 mH2O. Centrala termica este echipata cu controller BM-2 cu afisaj LCD si sonda de temperatura exterioara. Controller-ul poate comunica cu celelalte module prin intermediul eBus si poate face compensare cu exteriorul.

Sistemul „Turbostop” determina in rezervorul stratificat o preparare mai rapida a apei calde menajere, cu prformante superioare sistemului clasic de preparare ACM cu rezervor cu tub spiralat cu 160 litri.

Putere calorica nominala la 80/60°C: 23.8 (incalzire) / 27.1 (ACM) kW
Putere calorica nominala la 50/30°C: 25.8 kW
Randament la sarcina nominala la 80/60°C(Hi/Hs): 98/88%
Randament la sarcina nominala la 40/30 °C (Hi/Hs): 110/99%
Consumul de energie electrica standby: 3W
Consumul de energie electrica maxim 17-62/135 W

Greutate 84 kg
Dimensiuni 600 × 635 × 1462 cm
Centrala termica in condensare Wolf CGB-35 

ComfortLine CGB – 35 este linia de centrale termice murale in condensare de la Wolf cu puterea de 35 de kW ce combina proprietatile de economisire a energiei cu o structura simpla si operare usoara pentru a oferi tot ce este mai bun pentru confortul locuintei tale. 

Tehnologia avansata cu care sunt dotate centralele termice Wolf asigura o exploatare eficienta a energiei, iar calitatea „Made in Germany” a componentelor fac din acestea un produs fiabil cu o durata lunga de viata.

Cere o oferta!

   Panouri solare Colectorul de placi plate TopSon F3-1, vertical, de inalta performanta pentru incalzirea solara a apei calde menajere si incalzirii centrale va face sistemul de incalzire mai eficient pentru a va oferi o independenta mai mare.

Panoul colector din aluminiu, foarte rezistent la intemperii si sticla securizata rezistenta la grindina (EN 12975) va ofera o durata de viata lunga
Absorbtia data de aluminiu / cupru cu acoperire foarte selectiva si izolatie termica din vata minerala asigura cele mai mari randamente solare si pierderi minime de energie. In functie de dimensiunea sistemului, de volumul cilindrilor si de izolatia cladirii, puteti acoperi pana la o treime din cererea dvs. de energie interna folosind energie solara gratuita.

Pe acoperis sau integrat in el, pe un acoperis plat sau pe un perete - aceste colectoare sunt simple si usor de instalat.

Nu ratati oportunitile de finantare: sistemele solare termice din proiectele de constructie noua si modernizare sunt eligibile pentru subventii publice
Cu sistemul nostru de control, puteti optimiza si mai mult randamentul solar. 
SOARELE DA VIATA - Creati-va zona de confort folosind lumina naturala.

Energia solara este gratuita si practic nelimitata - trebuie doar sa stii cum sa o folosesti.

Cere o oferta!

Lucrări din portofoliul nostru

Vezi portofoliu

Sisteme de economisire a energiei

arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram