Instalatii termice si sanitare

------------------
Lumea instalatiilor ar trebui sa fie o lume a specialistilor si lucrurilor perfect facute . Aceasta lume exista in tarile dezvoltate, pentru ca acolo lucrurile sunt foarte clare: instalatii fac doar instalatorii, nu zugravii, nu faiantarii, nu zidarii sau mecanicii!!!
In lumea instalatilor de la noi , instalatii monteaza oricine si de niste ani buni , instalatii produce oricine!
Este plina piata instalatiilatilor de piese contrafacute, de produse fara garantie reala, de produse care nu pot fi montate si puse in functiune decat in Romania si Bulgaria, dar sunt produse la fel ca cele foarte bune in EU, etc…

Clientii nu mai pot face diferenta, datele tehnice din spatele produselor sunt si acelea indoielnice si atunci criteriul de baza in alegerea unor variante, ramane pretul!

De acest lucru ne-am ferit, de aceea nu am vrut sa ne amestecam in aceasta supa romaneasca si am ales sa aducem produse germane, fabricate in Germnia, care se monteaza in Germania si anume produsele WOLF.


Producatorul Wolf acopera toata gama de echipamente de incalzire, centrale pe gaz, centrale pe motorina, pompe de caldura de toate tipurile, panouri solare, stocatoare de energie, aerisiri automate cu recuperare de caldura, etc.

Toate celelelate produse necesare executarii unor instalatii de nivel calitativ ridicat , incalziri in pardosela, tevi, fitinguri, pompe, le importam tot din Germania , de la firma Weinman&Schanz!

Firma Wolf este o firma avangardista, ce propune variante unice, inovative in lumea instalatiilor, an de an, variante care se dovedesc foarte bune, deoarece la scurt timp apar si in portofoliul concurentilor sai!


Noi nu putem fi decat mandri ca ne-au ales pe noi ca reprezentanti ai dansilor in Romania !

Lucrări din portofoliul nostru

Vezi portofoliu
Tona

Sisteme de economisire a energiei

arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram