Energie Spar Systeme

Sisteme de economisire a energiei

+4 0736 361 892
office@energiesparsysteme.ro

Hidroizolatii

Toți ceilalți sunt mai ieftini, … dar noi ne mândrim cu asta!

De-a lungul a peste 16 ani de activitate in constructii, am folosit si am vazut aproape toate hidroizolatiile posibile si prezente pe piata din Romania: Bauder, Sika, Mapei, Kerakool, Remmers, Knauf, Isomat, Henkel, Murexin, Icopal, etc… indiferent ca au fost aplicabile prin pensulare, ca sunt membrane bituminoase, membrane PVC, Poliuretanice, cimentoase, acrilice, pe cauciuc, etc nu am vazut nici una care sa nu aiba probleme in timp. Aceste probleme apar de regula din cauza aplicatorilor, din cauza suportului, a conditiilor din santier, accidente , o puzderie de motive, dar toate, absolut toate, mai devreme sau mai tarziu, dadeau rateuri.

Singurul produs care mi-a dat incredere absoluta, este o membrane dintr-o tesatura practic din plastic , din mai multe straturi lipite intre ele, care nu necesita o aplicare profesionala, nu necesita scule speciale, nu necesita conditii speciale, nu are durata de viata determinata, deci e pe viata, si culmea nu are nici un pret mare fata de concurenta.

Se produce de peste 40 ani , in Spania, si produsul nu a avut nici o reclamatie pana in acest moment!

Poate fi aplicat la interior, in bai , dusuri, la exterior, pe balcoane, terase, in piscine, bazine, pe elevatii, fundatii, betoane aparente, etc.  Poate fi lipit cu orice adeziv elastic compatibil cu suportul respectiv, adica pe lemn, cu adeziv elastic pt lemn, pe sapa, cu un adeziv elastic pe baza de ciment, pe polistiren, cu adeziv de polistiren, etc si peste aceasta membrana poate fi aplicat deasemenea orice material adeziv si ulterior finisat cu ce material doresti.

Preia tensiunile din suport, rezultand o decuplare, se intinde , in cazul unei fisuri in suport, fara a se rupe si fara a transmite trensiunile in finisaj , la fisuri sau rosturi de pana la 12 mm latime.

Absolut toate accesorile, rigole, guri de scurgeri, sifoane, etc.  necesare hidroizolarii unor terase de exemplu, sunt termosudate, neexistand posibilitatea unei erori de aplicare in santier!!!

Lucrări din portofoliul nostru

Vezi portofoliu
Tona

Sisteme de economisire a energiei

envelope-ophonemap-signsarrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram