Hidroizolatii

------------------

Hidroizolatiile sunt lucrari de etansare care se executa pe suprafata unor elemente de constructii, precum: fundatii, ziduri, plansee, terase, dusuri, piscine, in vederea asigurarii acestora impotriva umezirii sau infiltrarii apei in constructie. Prin realizarea sistemului de hidroizolatii, cladirea este protejata de efectele negative ale infiltrarii apei, cum ar fi: umiditate, ziduri si podele umede, aparitia de mucegaiuri si ciuperci.


De-a lungul a peste 16 ani de activitate in constructii, am experimentat o gama variata de marci de hidroizolatii cum ar fi: Bauder, Sika, Mapei, Kerakool, Remmers, Knauf, Isomat, Henkel, Murexin, Icopal, insa produsele Revestech ne-au convins prin calitate, dezvoltare continua si inovatie.

Revestech este marca cu care grupul Nietos De Miguel Martínez Ramírez pariaza pe viitor, oferind sisteme de hidroizolare, drenaj si decuplare . Filozofia pe care o urmeaza bazata in principal pe inovatie, i-a determinat sa dezvolte studiul si producția de materiale plastice pentru cele mai diverse sectoare profesionale, inca din 1945, an in care grupul isi începe activitatea ca producator de textile plastice in Alicante.


Toate sistemele Revestech se caracterizează prin: instalare usoara, viteza de aplicare si calitate. In plus, versatilitatea sa ofera posibilitatea de a nu inlatura, in majoritatea cazurilor, sistemul de hidroizolatie existent sau a finisajului anterior. Nu necesita tratamente anterioare complexe ale suportului, instrumente sau produse care nu sunt prezente in mod normal pe santier.
Hidroizolatiile Revestech pot fi utilizate atat in interior, cum ar fi in bai, dusuri etc.cat si la exterior: pe balcoane, terase, piscine, bazine, pe elevatii, fundatii, betoane aparente, etc. Acestea pot fi lipite cu orice tip de adeziv elastic compatibil cu suportul pe care este utilizat, ulterior existand de asemenea posibilitatea aplicarii de adeziv si finisaj de orice tip.

Avantajele membranelor EVAC:

- Aderenta perfecta cu adezivul tip C2
- Flexibilitate excelenta la montaj
- Rezistent la temperaturi extreme
- Mai usoara decat PVC-ul
- Mai rezistent la dilatarea si contractia suportului decat PVC-ul
- Reciclabilitate excelenta
- Nu contine plastifianti, cloranti sau aditivi, care in timp
migreaza la suprafata si rigidizeaza membrana pvc rezultand
aparitia fisurilor
- Rezistenta chimica ridicata (la substante chimice, poluanti,
polistiren etc.)


Cere o oferta!
Membrana impermeabila DRY40P 450 Revestech

Membrana flexibila folosita pentru impermeabilizarea sub pavaj a bailor, peretilor si a solurilor din zonele umede interioare. Fabricata dintr-o foaie dubla de poliolefina (EVA), cu ambele fete acoperite de fibre de polipropilen pentru o aderenta optima la adezivul tip C2 S1/S2 utilizat la instalarea membranei. Admite lipire si sigilare cu adeziv tip C2 pentru zonele interioare.

Caracteristici: Sul de 1.5 x 30 m (45m2) 


Pret 46.67 Lei / m2 + TVA
Membrana impermeabila DRY50 30 Revestech

Membrana flexibila folosita pentru impermeabilizarea sub pavaj a bailor, peretilor si a solurilor din zonele umede interioare si exterioare ( < 15m2 ). Fabricata dintr-o foaie dubla de poliolefina (EVA), cu ambele fete acoperite de fibre de poliester pentru o aderenta optima la adezivul tip C2 S1/S2 utilizat la instalarea membranei. Admite lipire si sigilare cu adeziv tip C2 pentru zonele interioare. Pentru suprafetele exterioare sigilarea va fi facuta cu adezivul silanic Seal Plus Revestech.

Caracteristici: Sul de 1.2 x 30 m (36m2) 

Pret 59.69 Lei / m2 + TVA
Membrana impermeabila DRY80 30 Revestech

Membrana flexibila din poliolefine folosita pentru impermeabilizarea sub protectie, a spatiilor exterioare si a acoperisurilor tranzitabile sau netranzitabile cum ar fi: terase, balcoane, luminatoare, cornise, Fabricata dintr-o foaie dubla de EVA cu ambele fete acoperite cu fibre de poliester , pentru o aderenta optima la adezivul tip C2 S1/S2 folosit la instalarea membranei. Admite lipire si sigilare prin sudura cu aer cald sau utilizand adezivul nostru SEAL PLUS.

Caracteristici: Sul de 1.5 x 30m (45m2)

Pret 67.66 Lei / m2 + TVA
Membrana multistrat pentru impermeabilizarea piscinelor DRY120  POOL 30

Pe terasele tranzitabile, unde suportul are o umiditate reziduala mai mica sau egala cu 5 %, vom utiliza pentru hidroizolare membrana DRY120, atat in cazul constructiilor noi cat si pentru reamenajari.

Special proiectata pentru a se monta pe suporturi cu o umiditate reziduala mai mica sau egala cu 5%.

Caracteristici: Sul de 1.5 x 30 m (45m2)

Pret 77.56 Lei / m2 + TVA
Sifon scurgere SUMI LUXE Dry50 144

Sifonul de dus din gama Dry 50 de la Revestech este destinat instalarii in spatii de dus de tip walk-in, care reprezinta in momentul de fata una dintre cele mai moderne tendinte din domeniul amenjarii bailor, imbinand perfect practicul cu eleganta.

Caracteristici: 1.2 x 1.2

Pret 429.41 Lei / buc + TVARigola dus LINEAR BASIC DUO 60

Rigola Linear Basic Duo este foarte utila in baile care vor sa elimine caditele de dus. 

Produsul este fabricat in Spania si are 10 ani garantie.

Caracteristici: 25 x 25 cm 

Pret 950 Lei / buc + TVA
Rigola dus LINEAR BASIC DUO 70

Linear Basic Duo, pentru dusuri la nivelul pardoselii.

Se poate finisa cu gratarul din inox periat sau cu material ceramic prin intoarcerea acestuia.

Caracteristici: 25 x 25 cm

Pret 975.00 Lei / buc + TVA
Rigola dus LINIAR BASIC DUO 80 

Posibilitatea unui finisaj perfect. 

Caracteristici: 25 x 25 cm 


Pret 990.00 Lei / buc + TVA
DRY80 - Cos de Ventilatie pentru acoperisuri

Se utilizeaza pentru eliminarea vaporilor de apa din sistemul termo-hidroizolant. Permite eliminarea vaporilor din toate straturile sistemului:

- placa de beton
- difuzie
- bariera de vapori
- termosistem
- sapa
- beton de panta

Caracteristici: Cutie 1 buc. Membrana 50 x 50 cm

Pret 129.88 Lei / buc + TVA
Dry 80 Gargui 110 - scurgere laterala cu diferite diametre pentru terase

Evacuare laterala cu diferite diametre care are rolul de a prelua si elimina apa de pe terasele si balcoanele cu atic. Este compusa dintr-o teava de scurgere realizata din pvc si o membrana impermeabila de tip EVAC lipita prin injectia directa a pvc-ului, garantand astfel etanseitatea in acest punct critic al evacuarii. 

Flexibilitatea membranei favorizeaza o instalare simpla si sigura, inclusiv in situatii complicate. 

Caracteristici: Cutie 1 buc. Membrana 50 x 50 cm 

Pret 169.24 Lei / buc + TVA
Adeziv special pentru imbinari REVESEAL 600ml

Proprietati:

- monocomponent fara dizolvanti izocianati si siliconi;
- cu emisii foarte reduse ale compusilor organici volatili;
- respecta mediul inconjurator si sanatatea celor care il folosesc;
- pasta de culoare stejar/ nuc

Se aplica intr-un strat uniform, cu un spaclu adecvat pe ambele parti ale imbinarii si se finiseaza pe exterior, asigurandu-se realizarea unei presiuni suficiente pentru o sigilare perfecta.

Caracteristici: Blister de 600 ml

Pret 47 Lei / buc + TVA
Descarca catalog PDF

Lucrari din portofoliul nostru

Vezi portofoliu

Sisteme de economisire a energiei

arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram