Hidroizolatii

------------------

Hidroizolatiile sunt lucrari de etansare care se executa pe suprafata unor elemente de constructii, precum: fundatii, ziduri, plansee, terase, dusuri, piscine, in vederea asigurarii acestora impotriva umezirii sau infiltrarii apei in constructie. Prin realizarea sistemului de hidroizolatii, cladirea este protejata de efectele negative ale infiltrarii apei, cum ar fi: umiditate, ziduri si podele umede, aparitia de mucegaiuri si ciuperci.


De-a lungul a peste 16 ani de activitate in constructii, am experimentat o gama variata de marci de hidroizolatii cum ar fi: Bauder, Sika, Mapei, Kerakool, Remmers, Knauf, Isomat, Henkel, Murexin, Icopal, insa produsele Revestech ne-au convins prin calitate, dezvoltare continua si inovatie.

Revestech este marca cu care grupul Nietos De Miguel Martínez Ramírez pariaza pe viitor, oferind sisteme de hidroizolare, drenaj si decuplare . Filozofia pe care o urmeaza bazata in principal pe inovatie, i-a determinat sa dezvolte studiul si producția de materiale plastice pentru cele mai diverse sectoare profesionale, inca din 1945, an in care grupul isi începe activitatea ca producator de textile plastice in Alicante.
Toate sistemele Revestech se caracterizează prin: instalare usoara, viteza de aplicare si calitate. In plus, versatilitatea sa ofera posibilitatea de a nu inlatura, in majoritatea cazurilor, sistemul de hidroizolatie existent sau a finisajului anterior. Nu necesita tratamente anterioare complexe ale suportului, instrumente sau produse care nu sunt prezente in mod normal pe santier.
Hidroizolatiile Revestech pot fi utilizate atat in interior, cum ar fi in bai, dusuri etc.cat si la exterior: pe balcoane, terase, piscine, bazine, pe elevatii, fundatii, betoane aparente, etc. Acestea pot fi lipite cu orice tip de adeziv elastic compatibil cu suportul pe care este utilizat, ulterior existand de asemenea posibilitatea aplicarii de adeziv si finisaj de orice tip.
Avantajele membranelor EVAC:
    - Aderenta perfecta cu adezivul tip C2
    - Flexibilitate excelenta la montaj
    - Rezistent la temperaturi extreme
    - Mai usoara decat PVC-ul
    - Mai rezistent la dilatarea si contractia suportului decat PVC-ul
    - Reciclabilitate excelenta
    - Nu contine plastifianti, cloranti sau aditivi, care in timp
        migreaza la suprafata si rigidizeaza membrana pvc rezultand
        aparitia fisurilor
    - Rezistenta chimica ridicata (la substante chimice, poluanti,
        polistiren etc.)
Descarca catalog PDF

Lucrari din portofoliul nostru

Vezi portofoliu
Tona

Sisteme de economisire a energiei

arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram