Gerflor

------------------

Gerflor este recunoscut ca fiind liderul mondial in solutii de pardoseli rezistente. Grupul creeaza, produce si comercializeaza solutii inovatoare, punand accentul atat pe design cat si pe ecoresponsabilitate pentru pardoseli si finisaje interioare complementare. Deja cunoscut si apreciat in peste 100 de tari, Gerflor se dezvolta continuu pe piete noi, precum este si cea din Romania. Intr-o lume in continua miscare, schimbarile devin foarte rapide in toate domeniile. Gerflor ofera solutii de pardoseala sigure si creative, care depasesc nevoile utilizatorilor si contribuie in acelasi timp la mentinerea calitatii mediului.

Solutiile dezvoltate specifice pentru pardoseli si pereti raspund nevoilor oricarei categorii de piata interioara: locuinte, asistenta medicala, educatie, sport, retail, industrie, birouri, ospitalitate si vehicule de transport.
RESPONSABILITATE PENTRU MEDIU

Certificarea ISO14001 a produselor GERFLOR ofera cele mai inalte standarde in ceea ce priveste calitatea mediului. Gerflor foloseste materiale reciclate in toate gamele de produse. Noua generatie de produse create, de tip looselay, reduce utilizarea adezivilor si faciliteaza recuperarea si reciclarea la sfarsitul vietii produsului. In plus, acestea sunt usor de intretinut si sunt recunoscute in cadrul mai multor organizatii de construcții ecologice acreditate international.
Vezi produsele Gerflor
Tona

Sisteme de economisire a energiei

arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram