Gerflor

------------------

Gerflor este recunoscut ca fiind liderul mondial in solutii de pardoseli rezistente. Grupul creeaza, produce si comercializeaza solutii inovatoare, punand accentul atat pe design cat si pe ecoresponsabilitate pentru pardoseli si finisaje interioare complementare. Deja cunoscut si apreciat in peste 100 de tari, Gerflor se dezvolta continuu pe piete noi, precum este si cea din Romania. Intr-o lume in continua miscare, schimbarile devin foarte rapide in toate domeniile. Gerflor ofera solutii de pardoseala sigure si creative, care depasesc nevoile utilizatorilor si contribuie in acelasi timp la mentinerea calitatii mediului.

Solutiile dezvoltate specifice pentru pardoseli si pereti raspund nevoilor oricarei categorii de piata interioara: locuinte, asistenta medicala, educatie, sport, retail, industrie, birouri, ospitalitate si vehicule de transport.
Pardoselile LVT (Luxury Vinyl Tiles) reprezinta o alternativa optima pentru tipurile clasice de pardoseala. Materia prima utilizata este vinilul, ale carui proprietati excelente in termeni de durabilitate si rezistenta, fac ca LVT-ul sa fie o alegere excelenta pentru amenajarea spatiilor publice si rezidentiale. Pardoseala LVT este o pardoseala sintetica, decorativa, flexibila si antistatica. In functie de spatiul unde se doreste integrarea acestui tip de pardoseala, varianta disponibila este cea de placi/ plank-uri cu aspect realistic de lemn in esenta sa - noduri, crapaturi, imbinari.Gerflor Creation 55 

Pardoselile LVT de la Gerflor, din colectia Creation 55 sunt usor de intretinut, au o rezistenta mare la zgariere / abraziune, sunt imune la apa, reprezentand o solutie de efect dar si rezistenta pentru aproape orice tip de amenajare cu trafic mediu, comercial usor : spatii administrative, spatii comerciale, spatii de invatamant, sanatate, restaurante, locuinte, etc. 

Aspectul realistic este dat de trei elemente: design-ul printat al modelului si efectul 3D al embosing-ului (amprentarii suprafetei) si al marginilor tesite ale placilor sau dalelor gamei Creation 55. Acestea prezinta urmatoarele caracteristici: 0,55 mm stratul de uzura, 74 de modele disponibile, 8 dimensiuni diferite in dale si placi, curatare usoara, 100% reciclabile, montaj prin lipire permanenta cu adeziv acrilic pe stratul suport. Acestea beneficiaza de un tratament de suprafata din poliuretan (PUR), ceea ce face mai usoara intretinerea si elimina nevoia de lustruire initiala.

Pret 29 euro + TVA


Cere o oferta!
 Gerflor Creation 70 Clic System 

Pardoselile LVT de la Gerflor, din colectia Creation 70 Clic System ofera posibilitati nelimitate de combinatie a design-urilor in functie de atmosfera | ambientul ce se doreste a fi creat. Aceste placi sunt cu montaj flotant, cu imbinarea placilor prin clic vertical.

Aceste pardoseli sunt usor de intretinut, au o rezistenta mare la zgariere / abraziune, pot fi montate pe un suport imperfect, cu pana la 92% umiditate relativa, absorbtie fonica cu 12 dB mai buna decat parchetul laminat, reprezentand o solutie de efect dar si rezistenta pentru aproape orice tip de amenajare cu trafic intens - extrem : spatii administrative, spatii comerciale, spatii de invatamant, restaurante, locuinte, etc.

Pret 39 euro + TVA

Cere o oferta!


RESPONSABILITATE PENTRU MEDIU

Certificarea ISO14001 a produselor GERFLOR ofera cele mai inalte standarde in ceea ce priveste calitatea mediului. Gerflor foloseste materiale reciclate in toate gamele de produse. Noua generatie de produse create, de tip looselay, reduce utilizarea adezivilor si faciliteaza recuperarea si reciclarea la sfarsitul vietii produsului. In plus, acestea sunt usor de intretinut si sunt recunoscute in cadrul mai multor organizatii de construcții ecologice acreditate international.

Vezi produsele Gerflor

Sisteme de economisire a energiei

arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram